PROJECTES QUE FAN ESCOLA

ESQUETXOS BULLYING

RUTA DE FÒSSILS A ALAIOR

Ruta dels Fòssils a Alaior 2.MOV

L’aigua és vida, però on és? 

COM VESTIM L'ESCOLA D'ART?

Com vestim l'escola d'art?.mp4

Aquest curs 22-23 ha estat ple d'art, artistes, música, dansa i moltes creacions! Això ha estat possible gràcies al desenvolupament del projecte Com vestim l'escola d'art? Que ha portat a terme tota l'escola de forma conjunta. 

A partir de la pregunta, a poc a poc, es va anar formant el projecte. En primer lloc, cada curs va començar estudiant un artista menorquí, nacional o internacional. A partir d'aquí, cada aula va fer diverses creacions a partir de l'estil de l'artista. Ha estudiat la seva tècnica, la seva obra i la seva vida. Alguns fins i tot han visitat l'escola! 

D'altra banda, també vam acomiadar els trimestres amb molta marxa! El primer el vam acomiadar amb la setmana de la música i el segon, amb els dies de dansa. Per acabar el projecte, vam aprofitar el dia de portes obertes per exposar tot allò que havíem anat creant al llarg del curs, per compartir-ho amb totes les famílies del centre. 

Ha estat un projecte ple de llum i color que sense dubte, ha tornat els dies més clars i màgics al CEIP Mestre Duran!

Donació solidària.pdf

Acció solidària curs 22-23

Aquest divendres hem fet la darrera entrega de l'acció solidària del curs 22-23. Aquest any hem optat per fer la donació de dos quadres que s'han portat a terme durant el projecte Com vestim l'escola d'art? 

El quadre de na Frida Kahlo fet per 6è anirà al Casal Jove d'Alaior i el quadre realitzat pel grup de 4 anys el podran trobar a pediatria del Centre de Salut des Banyer. La setmana passada, vam fer entrega del quadre de 6è al Batlle i a en Tiago, regidor d'educació. Avui, hem anat amb tots els delegats i delegades al Centre des Banyer i hem fet entrega d'aquest al personal sanitari. 

EL SEGON CICLE DE PRIMÀRIA HA TREBALLAT DURANT TOT EL CURS LA PROBLEMÀTICA DELS PLÀSTICS. 

Institut Jane Godall: Movilízate por la selva

Fa dos cursos, la classe de 4t van fer una recollida de mòbils en desús per poder participar a la Campanya "Movilízate por la selva". Hi va haver una  gran resposta per part de les famílies i amb això vam poder apadrinar tres ximpanzès, dels quals de tant en tant anam rebent notícies.

Certificado de apadrinamiento de Anzac.pdf
Certificado de apadrinamiento de Lemba.pdf
Certificado de apadrinamiento de Kudia.pdf
Chimpamig@os.pdf
Informe primavera Chimpancés.pdf

CONFECCIÓ DEL MOSAIC QUE DONA NOM A L'ESCOLA

UN PROJECTE COMPARTIT

Curs 2016-2017

COM VIVIEN A L'ÈPOCA DEL MESTRE DURAN?

Desembre, 2015

COM TREBALLEM A LA NOSTRA ESCOLA?

Còpia de Vídeo Pla d'Acollida.mp4

FEM UNA VOLTA PER L'escola?

Ruta escola CEIP MESTRE DURAN.mp4UN CENTRE MOLT VIU!