UNA FINESTRA OBERTA A L'ESCOLA

Vols saber què fem en el dia a dia de la nostra escola? Fes una visita a la finestra oberta i podràs veure com es treballa al CEIP Mestre Duran!

Conta contes per part de na Laia Galcerán

Continuem amb les accions de sensibilització emmarcades amb el 25N. Aquí podeu veure com els petits de 3 anys gaudeixen del Conta contes de na Laia Galcerán. Una xalada!

Els de 3r de primària fan ploure dins l'aula!

La setmana passada, els infants de 3r de primària van realitzar experimentació a dins de l'aula i van aconseguir veure i entendre com plou! Aquí us deixem amb més informació al respecte.

Les mestres realitzen una formació interna

Aquest curs les mestres del CEIP Mestre Duran estem realitzant una formació a nivell intern on en algunes sessions tenen l'oportunitat de compartir coneixements i estratègies que ens funcionen a l'aula. També, comptem amb la ponència d'experts. En aquest cas, a la foto de l'esquerra, ens podeu veure experimentant amb la lupa binocular i el microscopi després d'haver rebut la formació per part de na Rita Teixidor (moltes gràcies, Rita!) mentre que a la foto de la dreta ens podeu veure escoltant la primera ponència de na Maria Gelabert, que ens ajuda a millorar en termes coeducatius.

Les mestres experimentant amb la lupa binocular i el microscopi.

Formació en coeducació a càrrec de na Maria Gelabert.