Una finestra oberta

Vols saber què fem en el dia a dia de la nostra escola? Fes una visita a la finestra oberta i podràs veure com es treballa al CEIP Mestre Duran!

Recipe.pdf

Cooking in english

20 de desembre de 2021

Y4 students made a healthy recipe from India. The name of the recipe is Chhole Salad or Chickpeas Salad. We loved this recipe! We had a good time cooking in three groups! It was delicious!

We recommend you to make this recipe from India at home!

Thank you!


Y4 students

Cooking.mp4
La Caputxeta dona una lliçó al llop.mp4

La caputxeta dona una lliçó al llop

20 de desembre de 2021

El passat mes de novembre com ja us vam comentar, vam poder gaudir dels conta contes de na Laia Galcerán emmarcats en el 25N. A partir d'aquests es va treballar la coeducació a dins les aules arran de diferents propostes que va realitzar la comissió de coeducació.

Aquí podeu veure un tast per part dels alumnes de 3r de primària. Han creat una nova versió de na Caputxeta vermella!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Visitem LOAC

Aquest dimecres, l'alumnat de 6è A ha gaudit del museu d'art contemporani d'Alaior, LOAC.

Ha estat una experiència molt xula de la qual han gaudit i après molt! Pròximament també hi aniran els altres grups de l'escola.

Teatre coeducatiu per a 3r i 4t

Aquest dilluns passat els infants de 3r i 4t han pogut gaudir d'un teatre coeducatiu al Teatre de Ferreries.

Conta contes per part de na Laia Galcerán

Continuem amb les accions de sensibilització emmarcades amb el 25N. Aquí podeu veure com els petits de 3 anys gaudeixen del Conta contes de na Laia Galcerán. Una xalada!

Els de 3r de primària fan ploure dins l'aula!

La setmana passada, els infants de 3r de primària van realitzar experimentació a dins de l'aula i van aconseguir veure i entendre com plou! Aquí us deixem amb més informació al respecte.

Les mestres realitzen una formació interna

Aquest curs les mestres del CEIP Mestre Duran estem realitzant una formació a nivell intern on en algunes sessions tenen l'oportunitat de compartir coneixements i estratègies que ens funcionen a l'aula. També, comptem amb la ponència d'experts. En aquest cas, a la foto de l'esquerra, ens podeu veure experimentant amb la lupa binocular i el microscopi després d'haver rebut la formació per part de na Rita Teixidor (moltes gràcies, Rita!) mentre que a la foto de la dreta ens podeu veure escoltant la primera ponència de na Maria Gelabert, que ens ajuda a millorar en termes coeducatius.

Les mestres experimentant amb la lupa binocular i el microscopi.

Formació en coeducació a càrrec de na Maria Gelabert.