NOTÍCIES RECENTS

RÀDIO

TORNA LA RÀDIO MESTRE DURAN AMB MOLTES NOVETATS. ESCOLTEU EL PROGRAMA DEL MES DE NOVEMBRE.

TUTORIES PRESENCIALS

Avui, dimarts 2 de juny, hem iniciat les tutories presencials amb els alumnes de 6è.

Estem molt contentes de tornar a tenir fillets i filletes per l'escola!!!

DES DE CASA TAMBÉ CELEBREM

SANT JORDI!

Aquest any els alumnes de 4t per celebrar Sant Jordi han creat uns DRACS i uns MONSTRES molt originals... mireu, mireu!!! quins artistes que estan fets!

Des de casa van crear cadascú el seu monstre i van fer una descripció escrita.

Esperem que vos agradi!

Els alumnes de 5è han recollit poemes, dibuixos i manualitats de Sant Jordi per fer una exposició. La circumstància de confinament fa que aquesta exposició sigui virtual, organitzada des de cada casa.

Us convidem a entrar! Ens acompanyeu?

Agraïm a l'autor de la cançó, Salva Racero, que ens hagi autoritzat per emprar la música al vídeo.

JA TENIU DISPONIBLE EL PROGRAMA DE RÀDIO DEL MES DE FEBRER!


ANEU A LA PESTANYA: QUÈ FEM - RÀDIO

I TROBAREU TOTS ELS PROGRAMES DE RÀDIO DE CADA MES.

UN CARTELL PEL NOU PÀRQUING DE PATINETS I BICIS

Tots els alumnes de 4t, 5è i 6è van elaborar dissenys de cartell per posar al pàrquing, i després de tenir-los exposats durant uns dies, avui hem fet una votació popular per triar el que ens agrada més. En aquesta votació hi han participat tots els alumnes de primària.

El cartell més votat es farà en metacrilat i es posarà a l'entrada del pàrquing.

Tots els fillets i filletes han fet molt bona feina!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Còpia de IMG_0695.MOV

ELS ALUMNES DE 6È QUE CURSEN L'ÀREA DE VALORS VISITEN EL REGIDOR D'EDUCACIÓ A L'AJUNTAMENT AMB UN OBJECTIU CLAR: MILLORAR L'ENTORN DE L'ESCOLA.

ELS ALUMNES DE 6È HAN FET UN ANÀLISI DE L'ENTORN DE L'ESCOLA I HAN VOLGUT ANAR-HO A EXPOSAR A L'AJUNTAMENT.

A MÉS D'EXPLICAR EL QUE S'HAN TROBAT TAMBÉ HAN FET UNA SÈRIE DE PROPOSTES.

EN EL VÍDEO PODREU VEURE LES SEVES INTERVENCIONS!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

CAMINADA SOLIDÀRIA

ALAIOR AMB LA MARATÓ

Dilluns vam poder gaudir d'una jornada festivo-solidària. Va ser un matí on tots i totes vam xalar molt esforçant-nos per una bona causa: ajudar en la investigació de les malalties minoritàries.

ENTRE TOTS HEM RECOLLIT 1.587,10 €!!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I APORTACIÓ.

TOTS AQUESTS DINERS AJUDARAN A MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DE MOLTES PERSONES QUE PATEIXEN ALGUNA MALALTIA MINORITÀRIA.

ENTRE TOTS FORMAM UN GRAN EQUIP.

Tenim nous aparcaments de bicis i patinets.

Entre l'APIMA, els al·lots i al·lotes de 2n cicle, les mestres i en Tico hem muntat un pàrquing de patinets i bicis fantàstic.

Com sabeu, des de l'escola es va decidir tancar el pàrquing de cotxes per millorar la seguretat dels nostres fillets i filletes. Durant uns dies hem estat treballant en els nous aparcaments, i el resultat el podeu veure vosaltres mateixos.

Enhorabona a tots els que hi heu posat una mà! I gràcies a les famílies, que segur que us ha tocat fer net alguna taca de pintura.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

TASTETS DEL MÓN I PRESENTACIÓ

DEL PLA D'ACOLLIDA

Dijous va ser un dia ben especial. Havíem de presentar el Pla d'Acollida que vam elaborar entre tota l'escola el curs passat. I per acabar la festa vam voler preparar un tast de diverses receptes del món, per donar a entendre que, a la nostra escola, vinguem d'on vinguem tots som molt ben arribats.

Va ser tot un èxit, entre alumnes, mestres i famílies vam omplir el gimnàs. I els tastets van ser boníssims!!!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

MENJADOR ESCOLAR: A la secció APIMA trobareu el menú del mes de novembre.

VISITEU LA NOVA SECCIÓ DE LA PÀGINA WEB:

La trobareu clicant a l'enllaç o seguint la ruta: QUÈ FEM - ANIMEM A LLEGIR.

SEGUR QUE US AGRADARÀ MOLT!!!!

torna la ràdio mestre duran.pdf

DIVENDRES, 27 DE SETEMBRE, VAM FER UNA ACTIVITAT CONJUNTA PER REFLEXIONAR SOBRE EL CLIMA.

Després de parlar a totes les aules sobre la crisi que està patint el clima, a través del consell d'alumnes vam elaborar un DECÀLEG DE BONES PRÀCTIQUES ENVERS EL CLIMA. Aquest n'és el resultat:

DECÀLEG PER A TENIR CURA DEL CLIMA