NOTÍCIES RECENTS

octubre

novembre

desembre

RÀDIO

MESTRE DURAN

Escolteu les darreres notícies de l'escola!!!!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

CAMINADA SOLIDÀRIA

ALAIOR AMB LA MARATÓ

Dilluns vam poder gaudir d'una jornada festivo-solidària. Va ser un matí on tots i totes vam xalar molt esforçant-nos per una bona causa: ajudar en la investigació de les malalties minoritàries.

ENTRE TOTS HEM RECOLLIT 1.587,10 €!!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I APORTACIÓ.

TOTS AQUESTS DINERS AJUDARAN A MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DE MOLTES PERSONES QUE PATEIXEN ALGUNA MALALTIA MINORITÀRIA.

ENTRE TOTS FORMAM UN GRAN EQUIP.

Tenim nous aparcaments de bicis i patinets.

Entre l'APIMA, els al·lots i al·lotes de 2n cicle, les mestres i en Tico hem muntat un pàrquing de patinets i bicis fantàstic.

Com sabeu, des de l'escola es va decidir tancar el pàrquing de cotxes per millorar la seguretat dels nostres fillets i filletes. Durant uns dies hem estat treballant en els nous aparcaments, i el resultat el podeu veure vosaltres mateixos.

Enhorabona a tots els que hi heu posat una mà! I gràcies a les famílies, que segur que us ha tocat fer net alguna taca de pintura.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

TASTETS DEL MÓN I PRESENTACIÓ

DEL PLA D'ACOLLIDA

Dijous va ser un dia ben especial. Havíem de presentar el Pla d'Acollida que vam elaborar entre tota l'escola el curs passat. I per acabar la festa vam voler preparar un tast de diverses receptes del món, per donar a entendre que, a la nostra escola, vinguem d'on vinguem tots som molt ben arribats.

Va ser tot un èxit, entre alumnes, mestres i famílies vam omplir el gimnàs. I els tastets van ser boníssims!!!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

MENJADOR ESCOLAR: A la secció APIMA trobareu el menú del mes de novembre.

VISITEU LA NOVA SECCIÓ DE LA PÀGINA WEB:

La trobareu clicant a l'enllaç o seguint la ruta: QUÈ FEM - ANIMEM A LLEGIR.

SEGUR QUE US AGRADARÀ MOLT!!!!

torna la ràdio mestre duran.pdf

DIVENDRES, 27 DE SETEMBRE, VAM FER UNA ACTIVITAT CONJUNTA PER REFLEXIONAR SOBRE EL CLIMA.

Després de parlar a totes les aules sobre la crisi que està patint el clima, a través del consell d'alumnes vam elaborar un DECÀLEG DE BONES PRÀCTIQUES ENVERS EL CLIMA. Aquest n'és el resultat:

DECÀLEG PER A TENIR CURA DEL CLIMA