Notícies de l'escola

Inauguració menjador.jpg
activitats escola.pdf

TALLERS D'ESCACS.

Agraïmet_Escacs6è.pdf

EDUCACIÓ VIAL A L'ESCOLA

El passat 13 de juny, l'alumnat de 3 anys, 3r, 4t i 5è de primària va poder gaudir d'un matí d'educació vial per part de la policia tutora del poble, na Carol.  Els policies van muntar un circuit fantàstic al pati on van poder simular el carrer de veritat. Moltes gràcies per haver vingut!

Entrega motxilles coeducatives

Durant la darrera ràdio del curs 22-23, la directora va fer entrega de les motxilles coeducatives als infants, que ells mateixos van dissenyar a partir del curs que vam fer. Han quedat genials! Aquestes motxilles han estat possibles gràcies a l'adhesió al programa de conselleria del 25N i 8M.

Els de 6è venen coques per anar en kayak!

El passat dimecres 31 de maig, els de 6è van passar un matí de cuina total per poder fer la sortida en kayak de fi de curs més econòmica! Van cuinar coques de verdura, pudings, pizzes i fins i tot quelitas fetes per ells i elles mateixos! Va ser un èxit total, la venta més curta de la història, a les 13:45h ja no quedava res a damunt les taules! Mil gràcies a tothom qui va ajudar i col·laborar!

Dies de dansa_4 d'abril.pdf
Dies de dansa_5 d'abril.pdf
Dies de dansa.pdf
Dies de dansa_3 d'abril (2).pdf
PORTES OBERTES.mp4

PORTES OBERTES 2023

Aquí us deixem el vídeo de portes obertes! Va ser un dia fantàstic, ple de rialles i alegria, ens ho vam passar molt bé!

El vídeo ha estat realitzat per en Luca Seguí, el practicant d'informàtica. Moltes gràcies!

Les àvies marxoses visiten el Duran!

Ahir vam tenir una visita molt divertida per l'alumnat de 1r a 4t de primària... Les àvies marxoses! Ens van interpretar el conte del "Mago de Oz" però adaptat a Menorca, amb un munt de cançons genials! Vam riure molt i ens ho vam passar molt i molt bé, moltes gràcies per venir!

Xerrada per educació primària

El passat dimarts 14, va tenir lloc la xerrada per educació primària per part d'Irune Inchaustegui, terapeuta familiar que ja ha assistit en vàries ocasions a la nostra escola. 

Va ser una xerrada molt interessant que sempre ens obra la ment a reflexionar i repensar com fem les coses. Va tenir molt bona acollida per part de les famílies, gràcies a tots i totes els que vau poder venir!

Carnaval 23.mp4

Carnaval 2023

Aquest carnaval ha estat d'allò més divertit! Totes les aules han fet una feinada seguint la línia del projecte de centre d'aquest any: com podem vestir d'art la nostra escola? 

Com podreu veure al vídeo ens vam disfressar seguint la temàtica d'artistes que estudiem ara mateix a l'escola. Ens ho vam passar molt i molt bé! 

Les heroïnes de la nostra escola

Com ja sabeu, la nostra escola està adherida al programa 25N i 8M. Aquesta adhesió ens permet obtenir benefici econòmic per fer diverses iniciatives com ara el disseny d'unes motxilles coeducatives que hem realitzat entre tots i totes! Cada classe va dibuixar com imaginaven la seva heroïna i ara, aquesta setmana ha estat el torn de fer les votacions per escollir una heroïna de cada cicle. Aquí ens podeu veure votant i a la darrera foto podreu veure les guanyadores! Enhorabona a tots i totes, heu fet una feina excel·lent! 

Disciplina positiva, autoritat i bons pares. Poden anar de la mà?

Dimecres 1 de febrer, va tenir lloc la xerrada per famílies d'educació infantil sobre disciplina positiva i autoritat a càrrec d'Irune Inchaustegui, pedagòga, psicoterapeuta i terapeuta familiar. 

La xerrada va tenir una molt bona acollida per part de les famílies, van poder participar i interactuar per sempre aprendre una mica més en aquest bonic però a vegades complicat camí de ser pares. 

D'altra banda volem donar moltes gràcies a l'Ajuntament per fer possible la xerrada. 

Setmana de la música.mp4

Fantàstica darrera setmana!

Aquesta setmana no podria haver estat més genial! Ens ho hem passat molt i molt bé! Ha estat fantàstica, des d'aquí volem agrair a totes les famílies que han participat en la setmana de la música i també als ex alumnes que han vingut el darrer dia, ens heu fet moure l'esquelet de valent! 

Aquí podeu veure un vídeo resum de la setmana. MOLT BONES VACANCES A TOTS I TOTES!

Setmana música conservatori
Copia de Setmana de la música (3).pdf
Dilluns 19 desembre.pdf
Setmana de la música (1).pdf
Setmana de la música.pdf

Setmana de la música

La propera setmana serà molt especial! I és que tindrem la gran sort de poder gaudir de molta música gràcies a la col·laboració d'algunes famílies de l'escola! Estem impacients i impacientes per poder veure totes aquestes fantàstiques actuacions! 

Moltes gràcies a totes les famílies per col·laborar en una setmana tan especial!

Tardor (1).mp4

Tardor a l'escola

Durant les estones d'atenció educativa a 1r de primària, aprofitem per conèixer tots els racons de l’escola i treballar l’expressió oral. Per fer aquesta activitat hem d’estar molt atents i atentes. Aquí us presentem un vídeo on expliquem tota la decoració que hi ha ara mateix al nostre centre. Esperem que us agradi! 

Xerrada de la policia tutora al centre

El passat dimarts, 13 de desembre es va realitzar la xerrada per part de la policia tutora del poble. Les famílies que van assistir van poder escoltar un missatge molt clar per part seva i és que actualment és de gran importància la comunicació que s’estableix entre pares i fills/es així com deixar ben clar quins són els límits d’ús de pantalles i control parental dels dispositius electrònics. Us deixem un vídeo per reflexionar al respecte. 

Ens seguim formant a càrrec de Filosa

Les mestres del CEIP Mestre Duran mai deixem de formar-nos i de seguir aprenent juntes. Ahir, va ser el torn de formar-nos en quant a gènere i sexualitat aplicat a l'educació primària. A més d'aprendre molt, gràcies a les companyes Carla i Valentina de Filosa, també vam passar una molt bona estona juntes compartint idees. 

Aquesta formació l'hem pogut portar a terme gràcies a la col·laboració econòmica de l'Ajuntament i Serveis Socials, moltes gràcies per fer-ho possible!

Us deixem un videoclip que vam visualitzar ahir durant la formació que ens va agradar molt:  

MOLTES GRÀCIES PER AQUEST REGAL!

A la nostra escola des del passat 27 d’octubre tenim la sort de tenir dues grans pedres de marès! Les pedres de marès ens les va donar una ex família de l’escola, en Fèlix Olives (pare de na Joana i na Júlia Olives, que ara són a l’institut). 


En Tico les va anar a cercar amb el seu cotxe a la pedrera d’Alcaulfar. Moltes gràcies per aquest gran regal, les estem disfrutant moltíssim! Ens encanten!


Ulisses, Gaia i Aritz (4t de primària)

PENJADORS ARTÍSTICS!

A la nostra escola, cada any decoram i personalitzam els penjadors. Enguany, les mestres es van posar d'acord per tal que tot l’alumnat es fes una foto creativa amb un marc i accessoris de pintura, i així semblaria una obra d’art. 


Aquesta mateixa idea l’havien feta les mestres per presentar-se a la reunió general dirigida a les famílies  i ho van trobar divertit fer-ho amb tots els alumnes.  I és que enguany el projecte de centre anirà d’art!


Quan ens ho van dir ens va fer molta il·lusió. Uns es van pintar les mans, altres la cara, i fins i tot, alguns es van disfressar. Vam quedar com uns artistes de veritat!


La decoració dels penjadors ha quedat molt xistosa i variada. Tothom ha sortit ben polit! 

Si veniu a l’escola, passegeu una mica pels passadissos i veureu les fotografies dels vostres fills i filles. 

Artistassos! 


                                Laia, Rafel, Guiem i Giada

Que mai se'n vagin els escacs!

Per fi tornam al curs escolar, amb moltes ganes de tornar a fer escacs. Enguany, a més d’en David tenim un nou professor que es diu Oriol. Ells dos ens faran classes a tota primària durant dues setmanes. Són uns súper mestres d’escacs perquè ens mostren moltes estratègies per poder jugar millor. De moment ens ho estem passant molt bé i aprenem de cada dia més.

Ens encanta jugar al escacs i poder fer aquest taller!

Ruth, Joan, Aissam i Iria 

Recuperem els tallers i els ambients!

L’escola Ceip Mestre Duran us vol comunicar alegrement que aquest curs tornen els tallers a primària i els ambients a infantil.

Els de primària ens tornam a ajuntar per cicles per fer tallers compartits (1r i 2n, 3r i 4t, i 5è i 6è); i els més petits (P3, P4 i P5) també viuran moments junts en els ambients.

Estem contents de poder tornar amb aquesta rutina ja que fa dos anys que no ho fèiem. Ja era hora de poder tornar a ajuntar-nos i seguir compartint experiències!

Aritz, Mayra, Logan i Ona 

Sorpresa, ping-pong al pati!

A l’escola CEIP Mestre Duran esteim d’enhorabona i és que l’Ajuntament ens ha cedit una taula de ping- pong! És molt i molt xula, molt grossa i brillant. Us animem a jugar-hi perquè us ho passareu molt bé. 


L’hem posada a la porxada d’infantil. Té molt d’èxit, i fins i tot hi ha cua a hora del pati, com a una gran ciutat, però val la pena esperar  torn. Hi juguem els dies de pati compartit. 


Cuideu-la molt bé, i així la tindrem anys i anys. I teniu especial cura de les pilotes perquè són fràgils i lleugeres, també fàcils de perdre.


 Moltes gràcies a l’Ajuntament per aquest regal!

Francesc, Antonio, Nura, Jaume i Nick (5è EP)

MOLTES GRÀCIES A L'AJUNTAMENT!

A l’escola Mestre Duran, en Tico ens va instal·lar unes piques al pati de dalt. Les podem fer servir per fer net les joguines i les nostres mans. En Tico ens ha explicat que per fer-les, primer va haver de pendre les mides. Aquestes estan fetes de peces de mares i estan aferrades amb ciment i arena.


Moltes gràcies a l’ajuntament per pagar-les, estem molt agraïts i agraïdes


Auba, Gerard i Vera (4t primària)

LA FUNDACIÓ PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT DE MENORCA HA FET LES AGENDES PERSONALITZADES D’ENGUANY 

Enguany, l’escola ens ha regalat les agendes i no podem estar més contents i contentes!


 Les persones que fan feina a la Fundació de persones amb discapacitat de Menorca les han fet. No només han fet les del CEIP Mestre Duran  sinó que han col.laborat amb  17 centres escolars, en total han fet 5.000 agendes. Cada centre ha personalitzat les seves portades i decidit el contingut. La nostra ens encanta perquè ens identifica molt.  La participació de les escoles en aquest projecte té un doble valor, el social i l’educatiu.


 Tots els alumnes les tenim iguals. Ens va agradar molt com van quedar! És una agenda molt polida, és a setmana vista i té un espai molt útil  per escriure notes importants. A l’agenda hi ha fotos, idees de berenars saludables, un calendari del curs, espai per l’horari, per missatges… 


Ens va molt bé ja que és molt útil i a més, la protegeix un plàstic resistent perquè així no s'embruta ni es banya. Tenen aquestes agendes els grups de 3r, 4t, 5è i 6è d'Educació Primària. 


Donam les gràcies a l’Apima i A l'escola per aquest bonic regal!


Ivet, Ian, Adam i Nathan P.

MOLTES GRÀCIES BANCA MARCH DE MAÓ!

Des de l’escola Ceip Mestre Duran volem enviar un agraïment a la Banca March de Maó per donar-nos uns armaris i que els puguem reutilitzar. Trobam que és important donar una segona vida a les coses que encara ens puguin ser útils.

Els armaris seran reutilitzats per posar tot material científic de l’escola. Els col·locarem al menjador i ens aniran molt bé per tenir-ho tot ben guardat i classificat.

També voldríem donar les gràcies a n’en Tico per traslladar-los tan ràpid. Ens aniran beníssim!

Moltes gràcies Banca March de Maó.

Abril, Nina, Marina i Júlia 

BENVINGUTS FILLETS I FILLETES DE 3 ANYS!

Haziel, Ian, Daniel, Telm, Irai, Claudia, Liam, Irene,Leo, Ada i Adrià,  benvinguts i benvingudes al CEIP Mestre Duran!


Ja veniu a l’escola dels grans i ens fa molta il·lusió tenir-vos entre nosaltres. A més a més fa poquet que podem compartir patis junts per així conèixer-nos  millor.


Esperem que us agradi molt la nostra escola i que ho passeu molt bé. Aquí trobareu nous amics i amigues, aprendreu molt i us fareu grans amb tots noltros. Sabem que ara ens veis molt grans però veureu com prest vosaltres també creixereu i sereu els més grans de l'escola, com noltros. 


Una abraçada molt gran i bona estada al Mestre Duran!


                               Noa, Roger, Xavi, Ton i Neus (5è EP)

Benvinguts al fantàstic curs 2022/2023 del Mestre Duran!

Donam la benvinguda a tota la comunitat educativa de l’escola Ceip Mestre Duran. Estem molt contents de començar aquest curs, especialment perquè enguany ja comencem amb plena normalitat.

Aquest any serà al·lucinant: tenim nous projectes, patis compartits i bibliopati, tornarem a fer tallers i ambients, hi ha noves excursions, les famílies podran entrar a les aules, ens podem ajuntar amb tots els grups classe, podem jugar i aprendre junts…

Si seguiu entrant a la web us anirem informant de tot el que passi a l’escola!

Aitana, Lluc, Walid i Ivet 

Darrer dia d'escola

El passat dijous, 23 de juny va ser el darrer dia d'escola i vam tenir un dia molt especial. Vam començar el dia fent el comiat als de 6è i després vam seguir amb un matí ben divertit ple de jocs d'aigua i rialles! També vam tenir temps per menjar una sorpresa ben refrescant! 

Us desitgem a tots i totes un molt bon estiu, famílies!

Festa de fi de curs

Aquest passat divendres, 17 de juny va ser la festa de fi de curs organitzada per l'APIMA. Vam estar tots i totes molt contents i contentes de poder compartir aquest moment entre tota la comunitat educativa! En primer lloc, vam gaudir d'una estona de menjar, que van aportar totes les famílies juntament amb la diversió a través de jocs gegants. Després va arribar el moment de les actuacions i el comiat de 6è, va ser fantàstic! Aquí us deixem un seguit de fotografies d'aquest dia!

Moltes gràcies als pares i mares que formen part de l'APIMA per organitzar aquest dia tan genial!

Ràdio del mes de juny

Ja podeu escoltar la ràdio del mes de juny, elaborada per l'alumnat de 6è A! Va ser un gust poder compartir aquest moment amb tota la comunitat educativa al pati de l'escola!

També vam aprofitar aquest moment junts per entregar la guia de producte local que amb tanta feina i esforç ha tret endavant tota l'escola! Aquesta guia ha estat elaborada a partir del projecte a nivell d'escola que hem fet a través del Fons de Cooperació Menorquí.

8bf55850-ad63-44ff-b6cd-772547f1e76e.mp4

De Menorca a Nicaragua

Us deixem el videoclip del Fons Menorquí de Cooperació en el que han participat el nostre alumnat de 4t de primària. Aquest vídeo forma part del projecte de Sobirania alimentària que hem treballat al llarg de l'any amb tota l'escola.

Ràdio del mes de maig

Ja podeu escoltar la ràdio del mes de maig, elaborada per l'alumnat de 6è B! Va ser un gust poder compartir aquest moment amb tota la comunitat educativa al pati de l'escola!

Votem l'estampació de les xapes!

Durant la setmana passada els i les alumnes de 6è de primària van realitzar un disseny per estampar a les xapes que l'APIMA vendrà el dia de la festa de final de curs. Ahir va arribar el moment de la votació i aquí podeu veure quins van ser els tres finalistes! Enhorabona!

CEIP MESTRE DURAN (1).mp4

Projecte sobirania alimentària

Aquí us deixem un resum de tot allò que hem après durant el projecte de sobirania alimentària del fons menorquí de cooperació, ha estat un aprenentatge servei que ens ha brindat molts aprenentatges en quant a alimentació saludable. 

Aquest vídeo, és també el que enviarem a l'escola de Nicaragua amb la qual fem el projecte compartit. Animeu-vos a veure'l!

GRAN JORNADA DE PORTES OBERTES!

Recollida microplàstics

Us animeu a participar a la recollida de microplàstics organitzada a Son Bou?

En Ponç Pons visita EI 4 anys

Dimarts passat els fillets i filletes de la classe de 4 anys, van tenir una visita molt especial a la classe. Els va visitar en Ponç Pons, i juntament amb na Roser, la seva dona, van explicar El drac Basili després van realitzar una activitat manual que els hi va encantar! Mireu quines cares de felicitat!

Moltes gràcies per haver vingut!

Moltes gràcies a Vida Art Floral!

Volem agrair a Vida Art Floral la donació que ens ha fet de plantes aromàtiques i flors. Moltíssimes gràcies! Ara tenim l'escola una mica més polida encara!

Un fi de trimestre molt intens!

Aquest fi de trimestre ha estat molt intens! Han estat tres dies de molta activitat a l'escola! Hem pogut comptar amb la presència i ajuda de les famílies, amb tallers de còmic i il·lustració gràcies a l'APIMA, teatre, balls... Es respirava un ambient com els d'aquells de fa dos anys, abans de la pandèmia! 

Per rematar la festa, el darrer dia, els de 3r i 4t de primària ens van presentar els balls que havien estat preparant a educació física i hi va haver una sorpresa final... Les mestres es van posar a ballar també! Vam acabar ballant tots i totes junts, va ser una autèntica festa! Quina alegria poder tornar a estar tots junts i juntes!

Bones vacances a tothom!

Un saludo inicia una amistad 

Aquest trimestre els de 3r de primària han estat preparant un teatre en castellà xulíssim! Aquests tres darrers dies de classe han fet diversos passes de teatre per tal que tota l'escola el pugues veure. Ha estat fantàstic! Són uns autèntics i autèntiques artistes! Enhorabona per la gran feina que heu fet!

Tallers de còmic i il·lustració gràcies a l'APIMA

Dilluns, 11 d'abril, els de 5è i 6è van poder gaudir d'un taller de còmic fantàstic gràcies a l'APIMA de l'escola, s'ho van passar molt bé dissenyant els seus propis personatges i van aprendre un munt de coses noves! 

Dimarts, 12 d'abril, els de 1r i 2n de primària van treballar la il·lustració a través d'un taller gràcies a l'APIMA també.

Moltes gràcies APIMA!

Acrosport a educació física

Els grups de 3r, 4t, 5è i 6è de primària hem començat el 2n trimestre treballant l'educació física a partir de l'expressió corporal mitjançant l'acrosport. Tenim moltes ganes d'ensenyar-vos quant hem avançat en aquestes setmanes i del que som capaços i capaces de fer, ens ho hem passat genial, aquí en podeu veure una mostra!

Primer de tot, vam aprendre com havíem de col·locar l'esquena i les postures per no fer-nos mal, després vam començar a fer figures per parelles, a continuació en grups de 3, de 4, de 5... Fins a arribar a alguns grups a fer-ne una de tots junts i juntes!

Venim a l'escola a peu

A la classe de 6è A han realitzat unes gràfiques per saber el percentatge d’alumnes que venen amb cotxe, a peu i amb bus de tota l’escola. A les gràfiques, han observat que hi ha un percentatge petit d’alumnes que ve amb cotxe i podria venir a peu a l’escola. Per això, us demanen que totes les persones que puguin venir a peu, ho facin els dies 11,12 i 13 d’abril.


Us agrairan molt la vostra col·laboració, així aportareu un granet d’arena en aquest projecte.

RAP DELS VENTS.pdf

Rap dels vents

L'alumnat de 6è B a partir del seu projecte d'aula han elaborat un rap xulíssim sobre els tipus de vent que hi ha a Menorca. Aquí us deixem la lletra i el rap, escolteu-lo i veureu que bé que ho fan!

Portes obertes 

Vine a conèixer el CEIP Mestre Duran! Dimarts, 26 d'abril de 17:30 a 19:00h hi haurà la jornada de portes obertes per a les famílies d'alumnat nouvingut.

A les 17:30h hi haurà una petita explicació per part de l'equip directiu. Animeu-vos a venir!

3r Consell d'alumnes

Aquest passat dijous, 31 de març va tenir lloc el 3r Consell d'Alumnes on vam valorar com havia anat carnaval i de com estan anant els nous patis. Tots els fillets i filletes van fer propostes molt interessants que tindrem en compte per millorar la nova convivència i el nou joc dels patis.

D'altra banda també vam parlar i posar en marxa la proposta que va sortir en el darrer Consell d'Alumnes, posar una bústia per notificar casos on vegin que algun fillet/a ho passa malament i necessita ajuda.  Aquesta bústia ja està instal·lada en el passadís taronja de l'escola i en podran fer ús tots els fillets i filletes de primària, us deixem fotos per tal que la veieu!

També vam tenir temps de xerrar una mica de la festa de final de curs... Però shhh tot això encara és un secret!

JA PODEU ESCOLTAR LA RÀDIO DEL MES DE MARÇ!

Aquest divendres, 1 d'abril per fi va tornar la ràdio a l'escola en directe! Per si no vau poder venir a escoltar-la en directe, aquí us la deixem. Enhorabona als alumnes de 5è, ho van fer molt bé!

L'hort de l'escola

Aquest any tenim l'hort de l'escola molt polit gràcies a la gran feina dels infants d'educació infantil! A través de la situació d'aprenentatge de l'hort passen una molt bona estona mentre aprenen a cuidar de la terra i sembrar. També han pogut comptar amb l'ajuda de les famílies de 5 anys, que han anat venint a donar una mà d'ajuda. Moltes gràcies famílies!

TORNA LA RÀDIO!

Divendres, 1 d'abril podreu gaudir de tornar a escoltar la ràdio en directe a l'escola! Aquest cop la faran els i les alumnes de 5è de primària!


Us esperem a tots i totes amb moltes ganes al pati de l'escola!

Taller scrapbooking amb famílies a 5è

Aquests darrers dies de trimestre estan sent molt divertits! En aquestes fotos podeu veure a la mare de n'Ona de 5è de primària que ha vingut a fer un taller d'scrapbooking. Ha estat fantàstic! Mireu quines coses més xules han fet!

Xerrada límits i normes

Ahir es va portar a terme la xerrada sobre normes i límits a càrrec de na Maria Gelabert. Va ser una estona ben profitosa per compartir coneixements. 

Volem agrair la col·laboració dels Serveis Socials d'Alaior per fer possible aquesta trobada. 

Construint l'autonomia: normes i límits

Aquest proper dimarts, 15 de març a les 19h, tindrà lloc la xerrada sobre normes i límits a càrrec de na Maria Gelabert. 

Per tal de poder assistir és necessari reservar plaça en el següent formulari. Si hi ha un mínim de cinc inscrits, també s'oferirà el servei de guarda!

Setmana del carnaval

La setmana del carnaval ens ho vam passar d'allò més bé! Hi va haver una mica de gavell per l'escola i això ens va fer estar molt alegres durant tota la setmana a causa del bujot! Aquí ens podeu veure a tots els cursos ben guapos i guapes!

Sorpreses de la setmana de carnaval

Aquesta setmana hem tingut unes quantes sorpreses per part dels grups de 6è! Alguns al·lots i al·lotes de 6è han anat anunciant per totes les classes quines peces havíem de portar l'endemà per seguir les instruccions del bujot. Ens ho hem passat d'allò més bé, fent prou renou perquè ens ben escoltessin amb el tambor que ens ha deixat la Banda d'Alaior!

Escolta la ràdio del mes de gener!

Ja pots escoltar la ràdio del mes de gener! Fes-ho en el següent botó!

CARNAVAL JA ÉS AQUÍ!-2.pdf

Carnaval ja és aquí!

Com ja us anunciàvem Carnaval ja és aquí! I en aquest cartell podeu llegir el que vam decidir que farem a nivell d'escola en el Consell d'Alumnes que vam celebrar el dilluns 14 de febrer.

Segon consell d'alumnes

Ahir,  dilluns 14 de febrer es va celebrar el segon Consell d'alumnes del curs 21-22.  En aquest Consell vam parlar del Carnaval, els infants van debatre quines opcions els hi feia ganes fer durant aquest any i van arribar a l'acord de fer tots junts i juntes a nivell d'escola el bujot! Vam decidir que el dilluns portarem el cap ben adornat, el dimarts una sabata de cada, el dimecres un accessori ben elegant i el dijous tot posat! Això ho farem a partir de dilluns 21 de febrer fins dijous 24. 

Per acabar el Consell d'alumnes també vam parlar de com podem ajudar a aquells infants que ho passen malament a l'escola o que es senten sols. Alguns fins i tot van proposar elaborar una caixa per poder comunicar qualsevol incident o preocupació. També vam acordar que davant qualsevol fet primer de tot hem de dirigir-nos al fillet o filleta que no ho fa bé o que ho passa malament, després comunicar-ho a la tutora i finalment a la directora o a la cap d'estudis. 

Va ser un Consell d'alumnes ben profitós!

Bones vacances, famílies!

La comunitat educativa del CEIP Mestre Duran us desitja que passeu unes molt bones vacances i vol compartir amb vosaltres els seus desitjos per a aquest 2022. 

Gràcies per tot famílies, ens veiem en el 2022!

Entreguem els diners a ASPANOB

20 de desembre de 2021

Avui, els delegats i delegades han entregat els diners recollits en la marxa solidària. Hem estat molt contents i contentes de poder entregar els diners a ASPANOB. Ens ha emocionat molt poder fer aquest gest i contribuir a ajudar a les famílies que ho necessiten.  La família d'en Jaume ha vingut a recollir els diners i ho entregaran a l'associació.

Moltes gràcies a tots i totes els que ens heu ajudat a contribuir amb aquesta acció! 

Patinatge sobre gel sintètic 

17 de desembre de 2021

Aquest passat divendres, tots els infants d'educació primària van poder gaudir de la pista de gel sintètic instal·lat al poliesportiu d'Alaior. Tots i totes van coincidir en dir que s'ho havien passat molt i molt bé! Totes i tots tenien ganes de tornar-hi!

Conta contes de na Gemma Moll

17 de desembre de 2021

Aquest passat divendres els infants d'educació infantil i 1r cicle de primària van poder gaudir dels conta contes de na Gemma Moll. Va ser una xalada! Moltes gràcies a l'APIMA per fer-ho possible!

Consell d'alumnes

17 de desembre de 2021

Aquest divendres s'ha celebrat el primer consell d'alumnes del curs 21-22. En aquest primer consell s'han presentat els delegats i delegades d'aquest any i s'ha procedit a fer el recompte de diners recollits arran de la marxa solidària. El resultat ha estat espectacular! S'han recollit 823,32 euros! Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració!

A continuació, els infants han pogut debatre una mica sobre com ha anat aquest trimestre, què els ha agradat més fer, quines millores creuen que necessita l'escola... Ha estat un consell ben profitós!

Copia de Eleccions (1).pdf

Marxa solidària a favor d'ASPANOB

Com ja sabeu aquest dijous i divendres hem portat a terme la marxa solidària a favor d'ASPANOB. Aquí podeu veure un tast de com ens ho hem passat de bé! 

Moltes gràcies a les famílies per la seva col·laboració i ajuda, ha estat tot un èxit!

I mercat d'intercanvi de joguines.pdf

Mercat d'intercanvi de joguines

Us animeu a participar al primer mercat d'intercanvi de joguines organitzat per l'APIMA de l'escola? Trobareu més informació en el cartell!

Ús i consum de les xarxes socials

Dimecres 1 de desembre, es va realitzar al menjador de l’escola la xerrada Ús i consum de les xarxes socials a càrrec dels policies tutors del nostre poble. 


Va ser una trobada molt interessant on es va recalcar la importància del sentit comú, no regalar per aquestes dates telèfons mòbils, en tot cas deixar-ne als fills/es de forma que els pares i les mares els puguin supervisar sovint, posar límits al temps de joc de mòbils, tabletes…


Volem agrair la participació de totes les famílies a la xerrada i donar les gràcies a en Xavi i na Carol per aquesta estona amb la comunitat educativa del nostre centre.

ús i consum de les xarxes socials (1).pdf
Cartell Marxa Aspanob

Moltes gràcies a la cooperativa SAN CRISPÍN!

Des de l'escola volem donar les gràcies a la Cooperativa de San Crispín per la seva donació a l'escola! De ben segur que ho aprofitarem!

MOLTES GRÀCIES!

Moltes gràcies!

Divendres passat l'APIMA ens va muntar aquesta caseta fantàstica a la nostra escola! Des d'aquí volem donar les gràcies a l'APIMA i especialment als pares Carlos i Iván! 

Serà un nou espai que donarà molt de joc i que de ben segur portarà moltes estones de rialles i bons records. 

Informació inicial CEIP Mestre Duran.mp4

Com ja sabeu, tenint en compte les actuals circumstàncies, un any més, no podrem dur a terme la reunió general d’inici de curs. Per aquest motiu, us adjuntem un vídeo que hem preparat on trobareu tota la informació necessària per encetar aquest any escolar. És important que teniu en compte que els aspectes que es comenten en el vídeo es troben emmarcats dins l’actual situació sanitària. Aquesta, pot canviar en qualsevol moment i per tant també tots els aspectes que es comenten en el vídeo. 

Per favor, presteu especial atenció a l’apartat d’entrades i sortides de l’escola, ja que hi ha novetats respecte a l’any passat.