Notícies de l'escola

Instruccions per veure informes.pdf

Instruccions per veure els informes en el GESTIB

Bones vacances, famílies!

La comunitat educativa del CEIP Mestre Duran us desitja que passeu unes molt bones vacances i vol compartir amb vosaltres els seus desitjos per a aquest 2022.

Gràcies per tot famílies, ens veiem en el 2022!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Entreguem els diners a ASPANOB

20 de desembre de 2021

Avui, els delegats i delegades han entregat els diners recollits en la marxa solidària. Hem estat molt contents i contentes de poder entregar els diners a ASPANOB. Ens ha emocionat molt poder fer aquest gest i contribuir a ajudar a les famílies que ho necessiten. La família d'en Jaume ha vingut a recollir els diners i ho entregaran a l'associació.

Moltes gràcies a tots i totes els que ens heu ajudat a contribuir amb aquesta acció!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Patinatge sobre gel sintètic

17 de desembre de 2021

Aquest passat divendres, tots els infants d'educació primària van poder gaudir de la pista de gel sintètic instal·lat al poliesportiu d'Alaior. Tots i totes van coincidir en dir que s'ho havien passat molt i molt bé! Totes i tots tenien ganes de tornar-hi!

Conta contes de na Gemma Moll

17 de desembre de 2021

Aquest passat divendres els infants d'educació infantil i 1r cicle de primària van poder gaudir dels conta contes de na Gemma Moll. Va ser una xalada! Moltes gràcies a l'APIMA per fer-ho possible!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Consell d'alumnes

17 de desembre de 2021

Aquest divendres s'ha celebrat el primer consell d'alumnes del curs 21-22. En aquest primer consell s'han presentat els delegats i delegades d'aquest any i s'ha procedit a fer el recompte de diners recollits arran de la marxa solidària. El resultat ha estat espectacular! S'han recollit 823,32 euros! Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració!

A continuació, els infants han pogut debatre una mica sobre com ha anat aquest trimestre, què els ha agradat més fer, quines millores creuen que necessita l'escola... Ha estat un consell ben profitós!

Copia de Eleccions (1).pdf
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Marxa solidària a favor d'ASPANOB

Com ja sabeu aquest dijous i divendres hem portat a terme la marxa solidària a favor d'ASPANOB. Aquí podeu veure un tast de com ens ho hem passat de bé!

Moltes gràcies a les famílies per la seva col·laboració i ajuda, ha estat tot un èxit!

I mercat d'intercanvi de joguines.pdf

Mercat d'intercanvi de joguines

Us animeu a participar al primer mercat d'intercanvi de joguines organitzat per l'APIMA de l'escola? Trobareu més informació en el cartell!

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Ús i consum de les xarxes socials

Dimecres 1 de desembre, es va realitzar al menjador de l’escola la xerrada Ús i consum de les xarxes socials a càrrec dels policies tutors del nostre poble.


Va ser una trobada molt interessant on es va recalcar la importància del sentit comú, no regalar per aquestes dates telèfons mòbils, en tot cas deixar-ne als fills/es de forma que els pares i les mares els puguin supervisar sovint, posar límits al temps de joc de mòbils, tabletes…


Volem agrair la participació de totes les famílies a la xerrada i donar les gràcies a en Xavi i na Carol per aquesta estona amb la comunitat educativa del nostre centre.

ús i consum de les xarxes socials (1).pdf
Cartell Marxa Aspanob
Carousel imageCarousel image

Moltes gràcies a la cooperativa SAN CRISPÍN!

Des de l'escola volem donar les gràcies a la Cooperativa de San Crispín per la seva donació a l'escola! De ben segur que ho aprofitarem!

MOLTES GRÀCIES!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Moltes gràcies!

Divendres passat l'APIMA ens va muntar aquesta caseta fantàstica a la nostra escola! Des d'aquí volem donar les gràcies a l'APIMA i especialment als pares Carlos i Iván!

Serà un nou espai que donarà molt de joc i que de ben segur portarà moltes estones de rialles i bons records.

Informació inicial CEIP Mestre Duran.mp4

Com ja sabeu, tenint en compte les actuals circumstàncies, un any més, no podrem dur a terme la reunió general d’inici de curs. Per aquest motiu, us adjuntem un vídeo que hem preparat on trobareu tota la informació necessària per encetar aquest any escolar. És important que teniu en compte que els aspectes que es comenten en el vídeo es troben emmarcats dins l’actual situació sanitària. Aquesta, pot canviar en qualsevol moment i per tant també tots els aspectes que es comenten en el vídeo.

Per favor, presteu especial atenció a l’apartat d’entrades i sortides de l’escola, ja que hi ha novetats respecte a l’any passat.