NOVETATS

Donació solidària.pdf

Acció solidària curs 22-23

Aquest divendres hem fet la darrera entrega de l'acció solidària del curs 22-23. Aquest any hem optat per fer la donació de dos quadres que s'han portat a terme durant el projecte Com vestim l'escola d'art? 

El quadre de na Frida Kahlo fet per 6è anirà al Casal Jove d'Alaior i el quadre realitzat pel grup de 4 anys el podran trobar a pediatria del Centre de Salut des Banyer. La setmana passada, vam fer entrega del quadre de 6è al Batlle i a en Tiago, regidor d'educació. Avui, hem anat amb tots els delegats i delegades al Centre des Banyer i hem fet entrega d'aquest al personal sanitari. 

Dies de dansa_4 d'abril.pdf
Dies de dansa_5 d'abril.pdf
Dies de dansa.pdf
Dies de dansa_3 d'abril (2).pdf
PORTES OBERTES.mp4

PORTES OBERTES 2023

Aquí us deixem el vídeo de portes obertes! Va ser un dia fantàstic, ple de rialles i alegria, ens ho vam passar molt bé!

El vídeo ha estat realitzat per en Luca Seguí, el practicant d'informàtica. Moltes gràcies!

Portes obertes noves matrícules

Les àvies marxoses visiten el Duran!

Ahir vam tenir una visita molt divertida per l'alumnat de 1r a 4t de primària... Les àvies marxoses! Ens van interpretar el conte del "Mago de Oz" però adaptat a Menorca, amb un munt de cançons genials! Vam riure molt i ens ho vam passar molt i molt bé, moltes gràcies per venir!

Xerrada per educació primària

El passat dimarts 14, va tenir lloc la xerrada per educació primària per part d'Irune Inchaustegui, terapeuta familiar que ja ha assistit en vàries ocasions a la nostra escola. 

Va ser una xerrada molt interessant que sempre ens obra la ment a reflexionar i repensar com fem les coses. Va tenir molt bona acollida per part de les famílies, gràcies a tots i totes els que vau poder venir!

posa guapa l'escola - Petita.mov

Posem l'escola guapa!

Aquest passat dissabte vam posar l'escola ben guapa! L'APIMA va organitzar una jornada per posar guapa l'escola a la qual van assistir moltes famílies! Va ser un dia fantàstic on tots i totes vam ajudar a pintar les zones de pati amb nous jocs i noves propostes. A més a més, ja tenim l'esperada barca al pati, encara li falten els darrers retocs, però ben aviat ja es podrà utilitzar!

Volem aprofitar per donar les gràcies a Ferreteria Carreras per les donacions de pintura, moltes gràcies!

Carnaval 23.mp4

Carnaval 2023

Aquest carnaval ha estat d'allò més divertit! Totes les aules han fet una feinada seguint la línia del projecte de centre d'aquest any: com podem vestir d'art la nostra escola? 

Com podreu veure al vídeo ens vam disfressar seguint la temàtica d'artistes que estudiem ara mateix a l'escola. Ens ho vam passar molt i molt bé! 

Les heroïnes de la nostra escola

Com ja sabeu, la nostra escola està adherida al programa 25N i 8M. Aquesta adhesió ens permet obtenir benefici econòmic per fer diverses iniciatives com ara el disseny d'unes motxilles coeducatives que hem realitzat entre tots i totes! Cada classe va dibuixar com imaginaven la seva heroïna i ara, aquesta setmana ha estat el torn de fer les votacions per escollir una heroïna de cada cicle. Aquí ens podeu veure votant i a la darrera foto podreu veure les guanyadores! Enhorabona a tots i totes, heu fet una feina excel·lent! 

Disciplina positiva, autoritat i bons pares. Poden anar de la mà?

Dimecres 1 de febrer, va tenir lloc la xerrada per famílies d'educació infantil sobre disciplina positiva i autoritat a càrrec d'Irune Inchaustegui, pedagòga, psicoterapeuta i terapeuta familiar. 

La xerrada va tenir una molt bona acollida per part de les famílies, van poder participar i interactuar per sempre aprendre una mica més en aquest bonic però a vegades complicat camí de ser pares. 

D'altra banda volem donar moltes gràcies a l'Ajuntament per fer possible la xerrada. 

Setmana de la música.mp4

Fantàstica darrera setmana!

Aquesta setmana no podria haver estat més genial! Ens ho hem passat molt i molt bé! Ha estat fantàstica, des d'aquí volem agrair a totes les famílies que han participat en la setmana de la música i també als ex alumnes que han vingut el darrer dia, ens heu fet moure l'esquelet de valent! 

Aquí podeu veure un vídeo resum de la setmana. MOLT BONES VACANCES A TOTS I TOTES!

Setmana música conservatori
Copia de Setmana de la música (3).pdf
Dilluns 19 desembre.pdf
Setmana de la música (1).pdf
Setmana de la música.pdf

Setmana de la música

La propera setmana serà molt especial! I és que tindrem la gran sort de poder gaudir de molta música gràcies a la col·laboració d'algunes famílies de l'escola! Estem impacients i impacientes per poder veure totes aquestes fantàstiques actuacions! 

Moltes gràcies a totes les famílies per col·laborar en una setmana tan especial!

Cartell Consell Escolar.pdf
Projecte de centre Art Duran-3.pdf

COM S'APLICA LA LOMLOE A PRIMÀRIA? I A INFANTIL?

Aplicació LOMLOE PRIMÀRIA.mp4
Aplicació LOMLOE a tots els cursos d'infantil-2.mp4

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

Consell escolar.mp4
els dies de pluja els grups de pr-2.pdf

LES SORTIDES AMB PLUJA INTENSA

La setmana passada va ploure molt i per això us deixem unes informacions per si torna a passar tenir ben clar per on sortiran els infants!

Ja podeu consultar el calendari escolar del curs 2022-2023!

A aquest calendari s'han d'afegir els dies no lectius escollits pels quatre centres del poble, que seran: 31 d'octubre, 21 i 27 de febrer.

la ràdio de l'escola

Coneix què passa en el dia a dia de les nostres aules

Coneix les darreres novetats del CEIP Mestre Duran

Vols saber més sobre l'APIMA del centre? Entra aquí!

DECÀLEG PER A TENIR CURA DEL CLIMA