Carousel imageentradaaules d'infantilaules de primàriaCarousel imageaula de psicomotricitatbibliotecapati d'infantilpati de primàriaCarousel image

NOVETATS A L'ESCOLA


ús i consum de les xarxes socials (1).pdf
Cartell Marxa Aspanob
Carousel imageCarousel image

Moltes gràcies a la cooperativa SAN CRISPÍN!

Des de l'escola volem donar les gràcies a la Cooperativa de San Crispín per la seva donació a l'escola! De ben segur que ho aprofitarem!

MOLTES GRÀCIES!

L'apima torna a l'escola!

Animeu-vos a assistir a la reunió de dilluns, 8 de novembre a les 19h per intercanviar idees!

Informació APIMA

L'APIMA del nostre centre ha decidit donar suport a la petició de treue les mascaretes al pati de l'escola enviant una carta adreçada al delegat territorial d'Educació de Menorca. Tothom qui vulgui signar, ho podrà fer fins divendres 12 de novembre en una tauleta davant la sala de l'APIMA.

Consell escolar.mp4
Carousel imageCarousel image

Eleccions consell escolar

Estimades famílies, aquest any s'ha de renovar el Consell Escolar del centre. La primera passa és comprovar que les vostres dades són correctes i estan actualitzades en el cens. Comproveu-ho i si hi trobau algun error, veniu a comunicar-ho a secretaria. Gràcies!

Trobareu els cens al passadís taronja i a l'entrada d'educació infantil.

Actualització extraescolars

Us informam que a causa del baix nombre d’incripcions que hi ha hagut en les extraescolars, les activitats de música, anglès i teatre no es podran oferir. De moment l'APIMA deixa obert el formulari d’inscripció amb aquestes activitats en llista d'espera, i es valorarà que puguin començar més endavant si augmenta e nombre d’alumnat interessat.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Moltes gràcies!

Divendres passat l'APIMA ens va muntar aquesta caseta fantàstica a la nostra escola! Des d'aquí volem donar les gràcies a l'APIMA i especialment als pares Carlos i Iván!

Serà un nou espai que donarà molt de joc i que de ben segur portarà moltes estones de rialles i bons records.

Informacio_extraescolars_2122_MDuran.pdf

Extraescolars 21-22

A les extraescolars d'anglès i teatre s'ha de portar mascareta i mantenir la distància d'1,5m. En el cas de música es respecta el grup estable sense mascareta.


Hi haurà d'haver un mínim de fillets i filletes matriculats per tal que es realitzin les activitats.

Informació important inici de curs 21-22

Informació inicial CEIP Mestre Duran.mp4

Com ja sabeu, tenint en compte les actuals circumstàncies, un any més, no podrem dur a terme la reunió general d’inici de curs. Per aquest motiu, us adjuntem un vídeo que hem preparat on trobareu tota la informació necessària per encetar aquest any escolar. És important que teniu en compte que els aspectes que es comenten en el vídeo es troben emmarcats dins l’actual situació sanitària. Aquesta, pot canviar en qualsevol moment i per tant també tots els aspectes que es comenten en el vídeo.

Per favor, presteu especial atenció a l’apartat d’entrades i sortides de l’escola, ja que hi ha novetats respecte a l’any passat.

MATERIAL ESCOLAR CURS 21-22

Aquí podeu consultar el material escolar pels diferents cursos.

CALENDARI ESCOLAR

Aquí podeu consultar el calendari escolar 2021-2022.


CALENDARI ESCOLAR 2021-2022 (4).pdf

MENJADOR ESCOLAR

Pel curs 21/22 tornem a oferir el servei de menjador escolar. Us adjuntem la informació a continuació. Pròximament l'APIMA us informarà sobre el servei d'escola matinera i activitats extraescolars.


Cartell Menjador 21-22.pdf

UN CENTRE MOLT VIU!

DECÀLEG PER A TENIR CURA DEL CLIMA