NOVETATS

Entre tots/es feim escola

A principis de setembre vam començar amb la reunió general de centre on vam presentar el Claustre, explicar les nostres intencions com equip de professionals, les normes de convivència de l’escola, els serveis que s’ofereixen… i també vam donar un espai a les famílies perquè poguessin expressar les seves opinions envers el CEIP MESTRE DURAN.


Al següent document hem recollit totes les aportacions realitzades per la Comunitat Educativa. Aquest serà un bon inici, que tindrem en compte per tal de treballar tot el curs donant resposta a les vostres opinions.

PARTICIPACIÓ FAMÍLIES.pdf

Material escolar

Aquí trobareu el material escolar que heu d'emportar a l'escola.

MATERIAL FAMÍLIES CURS 23-24 .pdf

Ja podeu consultar el calendari escolar del curs 2023-2024!

A aquest calendari s'han d'afegir els dies no lectius escollits pels quatre centres del poble, que seran: 7 de desembre i 12 de febrer.

Recordem que seran festes locals dia 17 de gener i 13 de febrer. 

Les classes inicien dia 11 de setembre i acaben el 21 de juny. 

Darrer dia de curs

Dia 23 de juny va ser un dia molt emotiu, vam acomiadar als de 6è de primària a primera hora i després vam poder gaudir de jocs d'aigua! Cada grup va fer una actuació per acomiadar els de 6è, les quals van ser molt emotives i emocionants. A més a més, vam tenir la presència de na Frida, na Francina, n'Eva i na Fiona, ex-alumnes de l'escola, qui ens van presentar totes les actuacions i ens van fer un ball també! Moltes gràcies!

Festa fi de curs 

El passat divendres 16 de juny vam poder gaudir de la festa de fi de curs amb totes les famílies de l'escola. Va ser un capvespre preciós, amb un espectacle de bombolles, molt de menjar i actuacions de tots els cursos, moltes gràcies per tot famílies i en especial a l'APIMA!

EDUCACIÓ VIAL A L'ESCOLA

El passat 13 de juny, l'alumnat de 3 anys, 3r, 4t i 5è de primària va poder gaudir d'un matí d'educació vial per part de la policia tutora del poble, na Carol.  Els policies van muntar un circuit fantàstic al pati on van poder simular el carrer de veritat. Moltes gràcies per haver vingut!

COM S'APLICA LA LOMLOE A PRIMÀRIA? I A INFANTIL?

Aplicació LOMLOE PRIMÀRIA.mp4
Aplicació LOMLOE a tots els cursos d'infantil-2.mp4

la ràdio de l'escola

Coneix què passa en el dia a dia de les nostres aules

Coneix les darreres novetats del CEIP Mestre Duran

Vols saber més sobre l'APIMA del centre? Entra aquí!

DECÀLEG PER A TENIR CURA DEL CLIMA